MESEČNA ČLANARINA

PREMIUM TIP

Sajt Tipovanje.rs postoji od 2015. godine i od tada pa do danas, trudio sam se da ga što bolje prilagodim Vama. Predlozi za klađenje, tiketi, analize itd. su isključivo plod mog dugogodišnjeg rada. Pronalazio sam informacije, statističke podatke na raznim internet portalima, tako da su sve to proverene informacije od strane zvaničnih profila tih klubova.

U skladu sa tim informacijama, predlagao sam tipove za koje sam smatrao da bi trebali da prođu.To je samo moje mišljenje i ja ne garantujem da će ti predlozi da prođu. Ja vam samo pružam mogućnost da suzite izbor i izaberete parove za koje po toj nekoj prikupljenoj statistici  bi trebalo da prođu. Moja jedina moralna odgvornost je da su informacije koje iznosim tačne i proverene, pa u slučaju vašeg gubitka, ja ne snosim odgovornost.

MESEČNA ČLANARINA

Zbog Korona virusa COVID – 19, pomeren datum za Maj (možda će i to biti rano). Sad je najvažnije da pratimo uputstva nadležnih organa i da NE IZLAZIMO IZ NAŠIH DOMOVA.

PRVO PRIJAVLJIVANJE – BESPLATNO MESEC DANA ZA SVE!

Od 01. Maja 2020. ponovo startuje “Mesečna članarina”. Traje kao što i sama reč kaže od 01-31. u mesecu i ona iznosi 1.200 din. Možete izvršiti uplatu i za tekući mesec bilo kog datuma, kao i za naredne mesece, ali bitno je da znate da ona traje do zadnjeg dana tog meseca. Možete izvršiti uplatu na početku meseca, na sredini meseca, kad god je vama volja, ali je bitno naglasiti da je ona mesečna. Možete uplatiti za jedan mesec ili najviše tri. To ostavljam vama da odlučite, shodno vašim mogućnostima. Pošto je mesečna članarina stvarno dostupna i realna, možda će vam biti lakše da uplatite za par meseci, nego svaki mesec da idete do Pošte ili Banke.

                                POSTUPAK ZA PRIJAVLJIVANJE

Prvo odlučite da li se želite pretplatiti na mesec dana, ili maksimalno na tri meseca, to je na vama da odredite. Kada ste to odredili, sledeći korak je da mi pošaljete Vaš zahtev na mail: office@tipovanje.rs U tom mailu treba da mi navedete vaše ime i prezime, broj mobilnog telefona (ako želite), grad i državu. Naravno, potrebno je da mi kažete kako želite da izvršite uplatu.

 Za korisnike iz Srbije su opcije: Pošta – Post Net, i druga opcija uplate je preko PayPala na moj nalog: https://www.paypal.me/tipovanje

Za korisnike iz Inostranstva, opcija uplate je: Western Union i naravno PayPal na moj nalog.

Kada dobijem potvrdu o uplati, ja vam šaljem na mail LOZINKU sa kojom pristupate SVIM ZAŠTIĆENIM PRILOZIMA gde je potrebno upisati tu lozinku. I to je to!

Ostavite odgovor