ZA VIP ČLANOVE

Kako postati VIP korisnik

Sajt Tipovanje.rs postoji od 2015. godine i od tada pa do danas, trudio sam se da ga što bolje prilagodim Vama. Predlozi za klađenje, tiketi, analize itd. su isključivo plod mog dugogodišnjeg rada od nekih 20 godina. Pronalazio sam informacije, statističke podatke na raznim internet portalima, tako da su sve to proverene informacije od strane zvaničnih profila tih klubova. Naravno na konačan ishod nekog događaja utiče niz parametara, kao što su na primer forma ekipe, povrede, neigranje bitnih igrača, pa i od same uplate kladionica. Ja pronalazim sve te informacije i na osnovi njih formiram svoje viđenje ishoda nekog događaja i predlažem vama šta bi trebalo odigrati. Naravno da sve te informacije nisu 100% garant da će se taj događaj tako i završiti kako sam predložio! Zato opet ponavljam-VI IGRATE NA VLASTITU ODGOVORNOST. Ja vam samo pomažem da se lakše odlučite šta da recimo odigrate za danas. Vi raspolažete sa vašim novcem i donosite konačnu odluku, da li ćete odigrati taj moj izbor i koliki ćete staviti ulog.

U skladu sa tim informacijama, ja vam samo predlažem tipove za koje smatram da bi trebali da budu dobitni. To je samo moje mišljenje i ja ne garantujem da će ti predlozi da prođu. Ja vam samo pružam mogućnost da suzite izbor i izaberete parove za koje po toj nekoj prikupljenoj statistici bi trebalo da imaju prođu. Moja jedina moralna odgvornost je da su informacije koje iznosim tačne i proverene, pa u slučaju vašeg gubitka, ja ne snosim odgovornost.

Pitate se šta plaćate?

Ako shvatite klađenje kao posao, onda si ovo pitanje nećete ni postaviti zar ne? Ja i Ljudi koji rade ovaj posao, isto kao i Vi, na svom poslu utrošimo svoj trud, rad i znanje. Svako je plaćen na osnovu svog uloženog rada i truda. A znanje? E to je ono što se posebno plaća! Informacije koje dobijete od mene su za neke od Vas zlata vredne i zato je cena takva. Ovo što ja radim zahteva puno rada i sedenja za kompjuterom, uz simboličan honorar, u odnosu na potencijalne dobitke mog uloženog rada.

VIP CENA – SIMBOLIČNIH 200,00 RSD

VIP SINGL – Dnevni tip: 200 RSD (Min. uplata 5 dana) = 1.000 RSD Mesec dana = 6.000 RSD

VIP TIKET – Dnevni tiket: 200 RSD (Min. uplata 5 dana) = 1.000 RSD Mesec dana = 6.000 RSD

VIP ANALIZA – Dnevni info: 200 RSD (Min. uplata 5 dana) = 1.000 RSD Mesec dana = 6.000 RSD

POSEBAN POPUST: ZA SVE KOJI ŽELE SVA TRI PREDLOGA DA DOBIJU SVAKOG DANA – (30 DANA), CENA JE 12.000 RSD (100 eura).

Postupak prijavljivanja – uplate

Kada ste odlučili koji od ova tri predloga želite da “kupite”, ili možda sva tri na 5 dana, 10,15 ili 30 dana, sledeći korak je da mi pošaljete na mail Vaš zahtev. U tom mailu treba da mi navedete kako želite da izvršite uplatu i iz koje ste države.

Za korisnike iz Srbije, uplatu možete izvršiti putem PayPal-a, Post Net-a, i uplata na moj nalog u kladionici Mozzart.

Za korisnike iz inostranstva, uplatu možete izvršiti preko Wetern Union-a i Pay Pal na moj nalog.

Na kraju ovog teksta je moj mail na koji možete poslati Vaš zahtev.

Ostavite odgovor