You are here
Home >

 Poštovani moji kladioničari,

da se odmah razumemo – sve predloge za klađenje, tipove, analize i tikete koje postavljam na sajt, ja nisam do sada naplaćivao, ali sam jednostavno primoran da to promenim, radi održivosti samog sajta. To sam zamislio u vidu članarine, kao i većina drugih sajtova. Iskreno verujem da će dobronamerni ovo razumeti i da će ovaj sajt još dugo biti “živ”.

Dozvoljeno je kopiranje, ali naravno da bi bilo lepo da stavite kao izvor informacije: tipovanje.rs  ako materijal sa mog sajta postavljate na Vaš, ili neki drugi sajt.

Kao što ste primetili, ja ne zahtevam pod obavezno da se registrujete na sajt, te da bi onda imali pristup svim tipovima, analizama…! Sve je pristupačno, nema uslovljavanja sa moje strane, a naravno da bi mi bilo drago da se družimo svakog dana. Pozovite i vaše prijatelje, delite link do sajta ako Vam se čini da vredi ovo što radim. Naravno, pišite mi i Vaše sugestije, pohvale i kritike, a ja ću sve to uzeti u obzir, pa da sajt bude baš od pomoći svim zaljubljenicima u sportsko klađenje.

PS.  tikete koje postavljam, Vi ne morate ispratiti baš sve. Možda uzmete poneki tip…to je samo moje viđenje, ali verujte mi, lep je osećaj kada za male pare (20 din.) uzmete preko 100 Eura!

Da ponovim, da se svi predlozi i tiketi zasnivaju na mojim ličnim mišljenjima i stavovima, te se unapred ograđujem u slučaju eventualnih promašaja.

Vaš pristup i korišćenje sajta: www.tipovanje.rs/ podleže uslovima i zakonima o korišćenju istog. Ukoliko se sa njima ne slažete, ili ih ne prihvatate u celosti, zamolio bih Vas da napustite sajt.

           Linkovi drugih sajtova

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima i oni su postavljeni kao pogodnost korisnika, tako da admin sajta: www.tipovanje.rs/ ne kontroliše, niti učestvuje u kreiranju njihovog sadržaja, koja nije u skladu sa uslovima korišćenja bez pismene saglasnosti vlasnika.

Eto, toliko od mene i srećno nam bilo!

 Urednik sajta: Malisha

           

2 thoughts on “KONTAKT

 1. Pozdrav
  Ja bih se registrovao,medjutim ne vidim gde i kako pa ako moze mala pomoc.
  Hvala

  1. Poštovani,

   nema kontakt forme za registraciju jer vam ona nije potrebna. Na sajtu vam je sve dostupno, osim “PRETPLATNIČKIH TIKETA”

   To je davno popunjen broj korisnika i za sada nema novog prijema – registarcije (možda ponovo na jesen).

   Sportski pozdrav.

Ostavite odgovor

Top